Behov av en elektriker i Lund

Hej! Jag är i skriande behov utav en elektriker i Lund då hela vårt hus har slutat att lysa och all el har gått. Jag har kollat propparna och allt det som jag skulle kunna tänka mig att det skulle kunna vara. Men det är inte det, tyvärr. Och på toppen av allt, så har även diskmaskinen gått sönder och börjat läcka har jag märkt nu när det är kolsvart i hela huset. Så när jag gick in i köket kände jag hur blött det blev om fötterna och sedan när jag lyste med min ficklampa, som jag har i telefonen, så såg jag att det läckte vatten från diskmaskinen. Men om ni vet någon bra elektriker i Lund får ni gärna skriva det till mig här nedan i kommentarsfältet.

( Uppdatering )

Nu äntligen har en elektriker varit hemma hos oss och löst problemet, vilket känns så skönt, och det kändes verkligen skönt att de kunde komma till oss nästan direkt när vi ringde.Vi fick tips om att anlita Elsnabben i Lund av en läsare och det är jag glad över eftersom de kunde komma direkt och de löste problemet relativt snabbt. Så nu är det bara kvar att ringa till en person som kan lösa min diskmaskin, men det tänker jag att jag löser imorgon istället, för nu har redan allt vatten runnit ur den.